Solliciteer bij Smartphoto

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij deze werkgever terecht.
Uw gegevens worden nooit gebruikt om door te geven aan derden.

Bestand uploaden

Met meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kwalitatieve fotoproducten is smartphoto zonder twijfel een gevestigde waarde in de e-commerce. Dat betekent niet dat het bedrijf nu op zijn lauweren rust, integendeel. Met een pas geopende tweede fabriek investeert smartphoto volop in de toekomst en zet het vol overtuiging koers richting meer groei. 

De nieuwe fabriek ligt op amper een paar kilometer van het eerste gebouw van smartphoto in Wetteren. Zo duwt het bedrijf nog dieper zijn wortels in haar geliefde Oost-Vlaamse stad. Ondanks de korte afstand tussen beide gebouwen, was de verhuis voor een dertigtal medewerkers een aanpassing. “Wij hebben veel werknemers die al twintig jaar of langer bij ons werken”, zegt Group Operations Manager Frederik De Grove. “Plots in een andere omgeving aan de slag gaan, was voor hen best spannend.”

Maar zij die er vorige maand hun intrek hebben genomen, zijn positief. “Het is dan ook een veel nieuwer gebouw, nog geen tien jaar oud. Productiemedewerkers zitten niet meer zo op elkaar gepakt, waardoor het nu aangenamer werken is in beide gebouwen. Er is veel meer ruimte om je job te doen.” 

Een belangrijke incentive 

In tijden van onzekerheid zoals de coronacrisis is het voor De Grove geruststellend te weten dat hij werkt in een bedrijf met een toekomstvisie. “Met de Gift Factory tonen we dat onze blik vooruit  gericht is en dat we goesting hebben om te blijven groeien. Er is hier een drive om nieuwe dingen te blijven proberen en te testen. Ik denk niet dat ik de enige ben voor wie dat een belangrijke incentive is om ergens aan de slag te willen gaan”, zegt De Grove. “Dat we de afgelopen maanden meer mensen hebben aangenomen, en naar de toekomst toe nog extra medewerkers zullen nodig hebben, geeft alleen maar vertrouwen.”

Lees meer