Innoveer mee met smartphoto.be

Smartphoto is niet alleen de expert in kwalitatieve, gepersonaliseerde fotoproducten,
maar met meer dan vier miljoen klanten in heel Europa ook een van de grootste e-commercespelers van België.
Heb jij energie voor twee en hou je van een informele sfeer? Dan pas jij vast in ons (foto)kader!

 • Opgericht
  1964
 • Medewerkers
  220
 • Gem. leeftijd
  45
 • Pariteit
  36%   64%
 • Locatie
  Wetteren
Phaedra

Functioneel Analist

Jo

Senior Web Developer

Tom

Team Leader

Wat mij het meeste aanspreekt bij smartphoto is de werkomgeving en verder ook de variatie in mijn job. Daarnaast apprecieer ik ook de mogelijkheden die er bestaan om door te groeien binnen het bedrijf.

Phaedra - Functioneel Analist

Bij smartphoto vind je collega’s van alle leeftijden en alle achtergronden, met als gemene deler een passionele voorliefde voor no-nonsense en plezier op het werk.

Ontmoet het team

 

Je komt terecht in een informele en dynamische omgeving zonder hiërarchische structuur, waar veel ruimte is voor je eigen ideeën. Bij smartphoto sta jij mee aan het roer en kan je je stempel drukken op het bedrijf, zonder daarbij ooit het gezonde evenwicht tussen werk en privé uit het oog te verliezen.

Bekijk alle vacatures

1

Tijdelijke productiemedewerkers - eindejaar
 • Contract: Bepaalde duur
 • Geen ervaring nodig
Werken bij Smartphoto

1. Iedereen ondernemer

Wat je functie ook is, bij smartphoto kan iedereen ideeën aandragen waar ook écht naar wordt geluisterd. Hier heerst geen topdown structuur, wel een informele sfeer met een no-nonsense pragmatische aanpak, die resulteert in voortdurende innovatie én motivatie.

2. Groeibedrijf met toekomst

Smartphoto is een van de grootste e-commercespelers in België. Ons aantal productcategorieën neemt jaarlijks met 30% toe. In september 2020 verdubbelen we onze productieoppervlakte. Dat succes danken we aan onze innovatie en aan onze investering in de juiste profielen.

3. De leukste collega’s

Smartphoto kenmerkt zich door de joviale en ontspannen sfeer op de werkvloer. Het management is heel toegankelijk en trakteert regelmatig op teambuildings en etentjes, maar ook de collega’s zelf organiseren leuke initiatieven, zoals gaming onder de middag of bowling na het werk.

4. Optimale work-life balance

Omdat een leuke sfeer op het werk enkel mogelijk is als ook thuis alles goed zit, garandeert smartphoto een optimaal evenwicht tussen werk en privé. Dat doen we onder meer met glijdende uren, met een ideale bereikbaarheid en met tal van andere mogelijkheden.

Bereikbaarheid met de wagen

Smartphoto is ideaal gelegen in Wetteren, vlakbij de N9 en de E40, zodat je elke ochtend stress- en filevrij op het werk aankomt.

Solliciteren op ons kantooradres kan enkel na afspraak.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Smartphoto Headquarter bevindt zich op tien minuten wandelen van station Kwatrecht, vanwaar je op een kwartiertje in Gent-centrum staat.

Onze Gift Factory kan je bereiken met de bus waarna je nog even moet wandelen om op je werkplek te geraken.

Solliciteren op ons kantooradres kan enkel na afspraak.

Smartphoto Headquarter
Kwatrechtsteenweg 160
9230 Wetteren, België
www.smartphoto.be

Smartphoto Gift Factory
Vantegemstraat 21
9230 Wetteren, België
www.smartphoto.be