Over smartphoto

Wij van smartphoto willen dat iedereen opnieuw plezier beleeft aan zijn familiefoto’s.
Onze missie vinden we pas geslaagd als het je lukt om je foto’s om te toveren tot unieke persoonlijke producten zonder dat je hiervoor moeite hoeft te doen.

We zijn gepassioneerd om dit voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Elke dag gaan we op zoek naar betere oplossingen zodat je op andere en leuke manieren van je foto’s kan genieten.

Kortom, we helpen sociaal actieve jonge mama’s en families betaalbare gepersonaliseerde fotoproducten te maken. Bovendien zorgen we ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Slimme en eenvoudige apps en websites zorgen hiervoor.

smartphoto team België
IT E-commerce
Productie
Productie

 


 

Waarom bij smartphoto aan het werk gaan?

Bij smartphoto vind je niet alleen het leukste foto-idee, maar ook de leukste job:

  • We zijn flexibel en hebben glijdende uren. Zo kan je je privézaken beter regelen.
  • Ons hoofdkantoor is centraal gelegen in Wetteren.
  • Toffe collega’s werken samen in een informele sfeer.
  • Er zijn interessante personeelskortingen op al onze producten.
  • Je komt terecht in een team van competente en gemotiveerde mensen die allemaal hetzelfde doel nastreven: onze klanten op een slimme manier helpen zodat ze hun persoonlijke momenten gemakkelijk kunnen vastleggen op onze producten. We hopen dat ze deze hierdoor met een glimlach kunnen koesteren en delen met vrienden of familie.
  • We vinden het belangrijk dat onze mensen zich verder ontwikkelen en bieden daarom de mogelijkheid voor opleidingen en trainingen.
  • De boog moet niet altijd gespannen staan! Er zijn talrijke mogelijkheden om de collega’s te leren kennen op een niet-werkgerelateerde manier tijdens één van onze events.

 


onze CEO
smartphoto productie

 


 

smartphoto, dat is … smart.simple.smile

We zijn gepassioneerd door je foto’s. Elke dag opnieuw proberen we slimme manieren te vinden om je te helpen het maximum te halen uit die speciale momenten in het leven.

Dat betekent dat onze producten betaalbaar moeten zijn, van hoge kwaliteit en vooral oplossingen moeten bieden voor je dagelijkse vragen. Zo hebben we de Familieplanner ontworpen die alle leden van je gezin in één oogopslag laat zien wie waar moet zijn. Slim toch?

We maken het ook makkelijk voor iedereen om te genieten van hun foto’s door zowel op onze website als in onze apps het ontwerp van je product zo eenvoudig mogelijk te maken. En toch heb je ontelbare mogelijkheden en ben je zeker dat het eindresultaat top zal zijn! Zo besteden we veel aandacht aan de snelheid van onze sites en de toegankelijkheid vanuit alle mogelijke toestellen (smartphone, tablet, pc). Verder breiden we voortdurend onze stijlen en modellen uit zodat je zeker iets naar je smaak vindt. Een mooi voorbeeld zijn onze populaire smartphone covers, echt iets om mee uit te pakken!

We zijn pas tevreden als we een glimlach op je gezicht hebben getoverd bij het herontdekken van je foto’s op allerlei fotoproducten.
Daarom vinden we dat onze producten leuk moeten zijn om te maken. Bij ons vind je daarom geen menu’s, te installeren software of moeilijke keuzes. Verder moeten ze ook fijn zijn om te krijgen en te delen. Onze categorie ‘Geschenken’ is de meest uitgebreide die je zal vinden.

Inspireren is voor ons zeer belangrijk, omdat we weten hoe druk je het hebt en hoe weinig tijd je kan of wil besteden aan het maken van producten.

Daarom is ons motto ‘smart.simple.smile’!

 


smartphoto poetry
smartphoto Pink Day
smartphoto great together
smartphoto gratis complimentjes