Yihaa, we zijn gecertificeerd voor Great Place to Work® (GPTW) november 2022-2023!

Ook dit jaar mag smartphoto group zich tot Great Place to Work® in België noemen. In 2020 namen we voor de eerste maal deel en toen vielen we reeds in de prijzen.
We zijn dus heel blij dat we ook in 2022-2023 de trofee mogen uitzetten in ons kantoor!

Great Place to Work® begeleidt organisaties over de hele wereld om een goede werkplek te creëren en publiceert jaarlijks een lijst met de beste werkplekken om goed werkgeverschap in de spotlight te zetten.

 

Maar wat heeft ervoor gezorgd dat wij een GPTW bedrijf zijn? In september 2022 hebben we een medewerkersbevraging gestuurd naar al onze collega’s binnen smartphoto group (maar liefst 305 collega’s). De bevraging bestond uit 60 stellingen waar we volgende focusdomeinen onderzochten:

 • Eerlijkheid
 • Geloofwaardigheid
 • Kameraadschap
 • Respect
 • Trots
   

Benieuwd naar de resultaten?

 • 96% van onze collega’s vindt dat zij hier eerlijk worden behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid
 • 88% vindt smartphoto een leuke plek om te werken
 • 89% vindt dat als je bij onze organisatie komt werken, de collega’s ervoor zorgen dat je je snel welkom voelt
 • 85% geeft aan dat het management hun medewerkers vertrouwt, zonder over hun schouders mee te kijken
   

Maar wat denken onze collega’s nog meer over ons bedrijf?

“Producten die we leveren aan klanten - zeker wanneer die geladen zijn met emotionele waarde - dragen het potentieel in zich om onschatbaar van waarde te worden. Tuurlijk is het leuk om daaraan mee te werken en het bedrijf volop te zien groeien doorheen de jaren.”

“Warme organisatie, goede teamsfeer, recente initiatieven om medewerkers meer samen te krijgen.”

“Ik vind de collegialiteit, ondanks een groot bedrijf te zijn, ongezien. Iedereen staat voor iedereen klaar en trekt samen aan hetzelfde zeil.”

“De werk-privébalans zorgt voor flexibiliteit, en dat zorgt voor blije werknemers. De werknemers krijgen veel zelfstandigheid en vrijheid om de job in te vullen, er is weinig hiërarchie wat voor een beter gevoel van gelijkheid zorgt. Je kan iedereen aanspreken. Er is ruimte om sfeer te brengen in ons bedrijf (sinterklaascadeau, nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest, smartbreak,...).”

“De hele diverse groep van mensen zorgt voor een goeie mix van verschillende competenties waar de onderneming kan op bouwen. De bedrijfscultuur is ook heel dynamisch, waardoor je als werknemer kansen krijgt om jezelf te ontplooien.”

“Het is geweldig leuk om voor klanten een cadeautje te maken. Hun feestelijk momentje extra speciaal maken. I love it!”

“Er worden geregeld samenkomsten georganiseerd met het personeel en dan voelt iedereen zich echt "familie" van de firma.”

“Korte lijnen, op basis van vertrouwen werken, veel vrijheid en verantwoording.”

“Veel diversiteit aan soorten mensen, ongeacht je achtergrond of hoe je eruit ziet krijg je bij ons wel een eerlijke kans; heel ruimdenkend.”

“De algemene sfeer is altijd al iets uniek geweest!”
 

Heb je het ook warm gekregen bij het lezen van deze leuke quotes van onze collega’s? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen naar onze openstaande vacatures of vrijblijvend je cv door te sturen. We leren je heel graag kennen en willen iedereen de kans geven om deel te worden van onze smartphoto familie!

Vieren deden we met een heerlijk ontbijtje!

 

Je komt terecht in een informele en dynamische omgeving zonder hiërarchische structuur, waar veel ruimte is voor je eigen ideeën. Bij smartphoto sta jij mee aan het roer en kan je je stempel drukken op het bedrijf, zonder daarbij ooit het gezonde evenwicht tussen werk en privé uit het oog te verliezen.

Bekijk alle vacatures

5

Operator Dispatch
 • Vast Contract
 • Geen ervaring nodig
GIFTS: Operator Printer
 • Vast Contract
 • Geen ervaring nodig
GIFTS: Operator kleven/persen/inpak
 • Contract: Bepaalde duur
 • Geen ervaring nodig