Testimonials Test Team

Het Test Team is een onderdeel van het IT Team. Een tester staat in voor het het testen van nieuwe features. Daardoor zijn zij de bewakers van de kwaliteit van de website. Hier vind je getuigenissen van testers bij smartphoto.


 

Maak kennis met Joana, Functioneel Tester

functioneel tester

Wat spreekt je het meeste aan bij smartphoto?

Ik hou ervan om te werken voor een e-commerce bedrijf met leuke producten. Wat ik ook tof vind bij smartphoto is de aangename werksfeer.

Hoe omschrijf je de sfeer bij smartphoto?

Er zijn diverse factoren die bijdragen aan onze werksfeer. Team spirit en leuke collega’s zijn daar zeker twee van.

Wat doe je precies?

Als Functioneel Tester maak ik de test cases en ik voer deze uit. Daardoor proberen we de kwaliteit van onze nieuwe features te garanderen. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit van onze interne applicaties. Daarnaast log ik ook alle problemen die ergens opduiken in ons bug tracking systeem. De test cases maak ik op aan de hand van input die ik krijg van mijn collega’s uit het project team.

Welk deel van die job doe je het liefste?

Wat ik zeer graag doe is test cases bedenken en creëren voor de projecten. Het uitvoeren van deze testen vind ik uiteraard ook leuk omdat ze daardoor concreter worden en vorm krijgen. Wat ik ook tof vind aan de job van tester is dat wij altijd als eersten de nieuwe projecten “in actie” zien.

Welk project is je bijgebleven?

Persoonlijk vond ik één van de tofste projecten de nieuwe responsive flow van de prints. Het is een volledig nieuwe flow met een nieuwe editor. Dit was dus een project met veel leuke uitdagingen.

Wat vond je het meest uitdagende project?

In het begin dat ik hier werkte kreeg ik een heel technisch project. Doordat alles nieuw was en ik nog geen kennis had van alle applicaties en systemen, vond ik dit heel moeilijk. Alles was nieuw en er was heel veel waarmee ik rekening diende te houden. Uiteraard heb ik toen heel veel geleerd op een korte periode!

Ben je geïnteresseerd om te werken in dit team? Kijk snel of er momenteel vacatures open zijn.


 

Interesse in een job binnen het test team?

Indien je wil meewerken in ons team, neem dan contact op met de personeelsdienst solliciteren@smartphoto.com.


Bekijk al onze openstaande vacatures bij smartphoto of solliciteer spontaan door je cv te mailen naar solliciteren@smartphoto.com.