Central Marketing

In onze Central Marketing afdeling vind je de Product, Content en Design teams terug.

Het Product Development team lanceert nieuwe producten en optimaliseert bestaande producten in samenwerking met de andere afdelingen: de IT Ecommerce-, aankoop-, financiële en productieafdeling. Vervolgens krijgen alle producten van onze designers een set van lay-outs waarmee de klanten hun foto’s mooi kunnen inkleden. Het Content team zorgt er dan weer voor dat de teksten en beelden op de website onberispelijk zijn voor alle landen waar smartphoto actief is. Hiervoor staan ze in nauw contact met onze lokale business units in Zweden, Zwitserland, Nederland en België.

Central Marketing
Central Marketing

 


 

Jasmien

Maak kennis met Jasmien, E-comm assistant

Werken bij smartphoto group NV betekent voor mij werken in een succesvol E-Com bedrijf waar een aangename werksfeer hangt en geen twee dagen dezelfde zijn. Die afwisseling in combinatie met de toffe collega’s zorgt ervoor dat ik ’s ochtends met veel plezier naar het werk ga! Als Central E-Com Assistant heb ik een breed takenpakket: ik configureer codes, afbeeldingen en andere informatie in het systeem dat achter onze website zit, zodat alles op tijd op zijn plek verschijnt. De verschillende business units van smartphoto zijn hierin voor een deel ook bevoegd en een deel van mijn job is dan ook support bieden aan hen bij zulke zaken. Vanuit Central E-Com heb ik een helikopterblik over hun werk en ik help hen vaak met vragen of problemen die ze hebben. Ten slotte heb ik ook een functie als copywriter en schrijf ik de teksten voor de nieuwe producten en belangrijke momenten die op onze website verschijnen.

Hoe ziet de dag eruit van Jasmien?

8u00
Frisse start van een nieuwe dag
Om 8u kom ik aan en start ik mijn werkdag.
8u07

Jasmien Central Marketing

Fout op de website
Ik merk een fout op een homepagina van één van onze websites. Ik breng hen op de hoogte en help hen om hun fout te corrigeren. Om 9u ten laatste is deze fout verholpen en verdwenen van de website met dank aan het system supportteam die de aanpassing onmiddellijk live plaatst.
10u00

Jasmien Central Marketing

Configuratie
In samenwerking met de product managers configureer ik nieuwe productcodes op onze testomgeving voor een project dat volgende maand live gaat.
13u00
Ondersteuning business units
Ik help verschillende business units (dat zijn de internationale marketing teams) met vragen ivm het configureren van de website. Ik maak de juiste koppelingen aan en zorg ervoor dat aanpassingen en beelden op de juiste plaats en op het juiste moment live gaan.
14u00

Jasmien Central Marketing

Copywriting
Ik schrijf een kort, energiek en wervend tekstje voor een product dat over enkele weken gelanceerd wordt. In mijn takenpakket als Central E-Com Assistant zit ook copywriten vervat.
15u00

Jasmien Central Marketing

Overleg met andere teams
Ik heb een meeting met verschillende andere teams over de lancering van enkele nieuwe e-commerce projecten in de toekomst.
16u35

Jasmien Central Marketing

Laatste check van de dag
Ik check nog een laatste keer of alles goed staat om live te gaan de volgende dag en daarna ga ik naar huis om nog van een fijne avond te genieten.

 

Laurien

Maak kennis met Laurien, Grafisch Vormgever

Op een dag vind je de job van je leven, daar geloof ik echt in. Sinds ik bij Smartphoto werk, rijd ik elke ochtend met heel veel goesting richting Wetteren. We werken met verschillende teams in dezelfde lichtrijke, open ruimte en dat zorgt elke dag voor een warm welkom op de vloer.

LaurienLaurienMijn takenpakket omvat alle creatieve fases die nodig zijn om de designs te maken die op onze producten komen te staan. Ik denk mee over nieuwe ideeën bij de thema’s die jaarlijks aan bod komen, kerst, valentijn, communie, om er een paar te noemen. Daarbij bekijken we welke trends er zijn en hoe onze klanten reageren op de ontwerpen van vorige jaren. Zo kunnen we onze designs afstemmen op de wensen van de klant. Eens de nieuwe ontwerpen klaar zijn, werk ik ze uit op alle verschillende formaten van kaartjes en ook op de fotogeschenken.

Dagelijks zo creatief kunnen bezig zijn is de ideale job voor mij. Ik werk in een supertof team waar alles bespreekbaar is, we geven elkaar feedback over de designs om uit elk ontwerp het uiterste te halen. Ook de sfeer is fantastisch, ik voel me hier helemaal thuis!

Interesse in deze job?

Wil je meewerken in ons team? Aarzel dan niet en neem contact op met de personeelsdienst via
0491 57 62 20 of solliciteren@smartphoto.com


Bekijk al onze openstaande vacatures bij smartphoto of solliciteer spontaan door je cv te mailen naar solliciteren@smartphoto.com.